Wednesday, December 22, 2004

Taal

De Nederlandse taal is erg dynamisch. Deels omdat Nederland wordt omsloten door een aantal landen waarvan de taal erg krachtig is en deels omdat Nederlanders inventief met taal om gaan. Op de site van de Dikke van Dale, staat op deze pagina een overzicht van de laatste woorden die zijn opgenomen. Het woord asobak, kabaalwake en respectbandje zijn de laatste aanwinsten. Overigens zou iedereen die een respectbandje draagt zich diep moeten schamen. Wat een smakeloosheid en volgzaamheid. Respect voor anderen komt van binnen en zit niet in een bandje om je pols. Voor iedereen die regelmatig foto's kijkt, bewerkt etc. op de computer, moet echt het programmaatje Picasa downloaden. Zien is geloven. Overigens is mijn standaard browser tegenwoordig Firefox. Vele malen sneller dan Internet Explorer.

3 comments:

Willem Admiraal said...

In plaats van Picasa zou ik voor ACDSee gaan. Is sneller en ongecompliceerd. Voor bewerking is er maar één: Adobe Photoshop (7.0)

Willem Admiraal said...

...ik moet wél toegeven dat Picasa makkelijk is om gezellig te browsen... Speelt alles en het gaat steeds makkelijker....

Magnus said...

Heb firefox nu ook geinstalleerd, gaat zeker een stuk sneller