Thursday, June 22, 2006

Intens zielig

Irriteert u zich ook zo aan deze meneer? Ooit een grote voetballer, maar daarom nog geen groot mens. Speelt de enthousiaste supporter, maar weet precies wanneer de camera's op hem gericht zijn. Andere optie is dat Diego weer lijm snuift, en dat verklaart dan weer alles. Beetje zielig....!!!

4 comments:

Willem Admiraal said...

Helemaal met je eens Ronald. Je moet eigenlijk medelijden hebben met een man die zó hoog stond en zó diep gevallen is....

Opvallend gisteren was de verbroedering tussen Argentijnse en Nederlandse supporters. Er werd gewoon lekker samen gefeest. Na de wedstrijd werden er tussen de verschillende supporters zelfs shirtjes uitgewisseld.

Mooie belevenis!!

Ronald Mol said...

@ anna-maria, kom, kom, mevrouw Mantel, kijk eens goed naar zijn pupillen en je zult de woorden drama en bevlogenheid moeten vervangen door bedachtzaamheid en zieligheid.

Magnus said...

Een tenenkrommende clown !

En Graeme Poll mag van mij ook naar huis. Wat heeft hij een beroerde wedstrijd gefloten zeg !

Ronald Mol said...

@Anna-Maria: Kan het verschil in sexen duidelijker worden weergegeven dan bovenstaande reacties? Twee mannen die ik hoog heb zitten zien het, terwijl een vrouw die ik hoog heb zitten, iets heel anders ziet.......