Saturday, July 07, 2007

Hieperdepiep Hoera

2 comments:

Anonymous said...

Beste Astrid en Ronald,

Ja! Marianne zei zojuist vandaag is Kajsa van Astrid en Ronald jarig. Nou en toen dacht ik ff google doen om je blog te vinden, en die staat hoog in de results. Dus alle redenen om jullie van harte te feliciteren met haar 1e verjaardag.
We hebben de foto´s gezien en kunnen ons voorstellen dat het een bijzondere dag is voor jullie allemaal. Groeten uit een warm Sant Cugat van Kathelijne, Marianne en Martin.

ps. Kleine kinderen worden groot onze Kathelijne gaat volgende week werken voor 3 weken in Griekenland. Ze wordt flottielje begeleidster bij OCC yachting. We hebben jaren gezeild bij dit bedrijf dus we kennen de eigenaren heel goed, maar het zelfstandig reizen enzo.... Nou ja het begint allemaal bij je eerste verjaardag, laten we dat vieren!
Proost!

Ronald Mol said...

Dankjewel Martin, Marianne en Kathelijne. Wat is het geleden dat we elkaar troffen omdat jullie even kwamen kijken. Om de moeder aller clichés even uit de kast te halen; "time flies". Leuk dat Kathelijne drie weken naar Griekenland gaat, ik wens jou als vader heel veel sterkte :-)