Saturday, June 25, 2011

Grazie Roma

Even een paar dagen in een stad te lopen en je geen vader of moeder voelen, heeft ons goed gedaan. Vorig weekend hebben we intens genoten van Rome, een stad die we weliswaar goed kennen, maar waar je niet vaak genoeg heen kunt gaan. Slenteren van Piazza di Spagna naar het Pantheon, door kleine straatjes, ondertussen even een barretje in lopen om een espressootje aan de bar te bestellen. Negentig cent voor een een espresso, die zo geweldig...... ach laat maar. Bij het noemen van de naam Antonello Venditti ontstond er een grote glimlach op het gezicht van de Romein. Had er nog nooit van gehoord, maar is een lokale en nationale held. Kijk maar. De linguine met kreeft was hemels bij Life en ook het flesje (top) wijn, waar je slechts 20 euro voor betaald is geweldig. Het weekend heeft weer een mooie herinnering gestempeld in het geheugen.

2 comments:

Willem Admiraal said...

Wij hebben het nog voor de boeg. De eerste week van Juli gaan we erheen.

Ik weet niet of ik Irene ook naakt laat poseren in een restaurantje, maar hoop tòch nèt zo'n lol te beleven als jullie....

Ronald Mol said...

Hahaha, ach of je laat haar een jumpsuit aandoen en dan even scherp fotograferen. Heb nog een tip voor je: restaurant Life in de Via delle Vite. Super!