Wednesday, July 26, 2006

Ongelooflijk bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De geboorte van een kind is een mijlpaal in je leven. Dit weten wij nu, en heel veel mensen om ons heen. Wat hebben we ontzettend veel mooie, leuke, ontroerende en hilarische presentjes mogen ontvangen. Het begon al met de familie Mol die met een grote mand met kado's de volgende dag in het ziekenhuis stond. Erg emotioneel en mooi. Toen vrienden, tantes, nichtjes, neven, juffen, piloten, etc, die een duit in het zakje deden, kortom, momenten om te beseffen dat je in het verre buitenland niet alleen bent. Het heeft de afgelopen weken heel wat emotionele momenten opgeleverd en ons doen beseffen dat we het ontzettend getroffen hebben met al deze leuke en lieve mensen om ons heen. Vandaag kwam een koerier een doos afleveren van onze goede vrienden Edward en Anna-Maria. Hoewel ze ontzettend druk zijn met de start van hun nieuwe bedrijf Puur Amsterdam (website volgt snel), hebben ze kans gezien om een ontzettend gaaf pakket samen te stellen. Nieuwe Buren van Saskia Noort (ben er al in begonnen), verzorgingsproducten, eendjes, een prachtige "Kajsa mousepad", Satésaus (niet te krijgen in Spanje, dus helemaal super), overslagtruitjes en last but not least, de meest geweldige "Hello Kitty" spullen. Nu is Astrid een groot fan van Hello Kitty (zelfs de luiertas is van.....), en dit betekent dat Kajsa dus ook een fan zal worden. Kan niet anders. Ik zal er aan moeten wennen dat Kitty de komende jaren in mijn leven een grote rol gaat spelen.

3 comments:

Anonymous said...

Ja, en ik wacht op de uitnodiging om een een keer saté te komen eten bij de Mols. Of het nou satemarinade of saus is, doet er niet toe, de koude biertender van Ronald spoelt alles lekker weg!
Walter

Anonymous said...

Het is mooi om te lezen hoe gelukkig jullie zijn. Het is ook een wonder zo een mooie kleine hoop en neem van mij aan het wordt allemaal nog veel leuker en je gaat er nog meer van houden. Wat die satesaus betreft ik zal een lekker potje naar je toesturen met een pot sambal van matmoer?!%$#*. Die ja. We hopen jullie snel weer eens te spreken. Groet Frank Nathalie Ilja en de toekomstige.

Anonymous said...

Sinds wanneer ben jij vader en waarom weet ik hier niets van? Shame on you! Wat een geweldig nieuws zeg. Alles goed gegaan? En wat is ze goed gelukt!!! Geniet er lekker van en ik bel snel even.
Kus, Rianne