Friday, December 15, 2006

Op zoek naar nieuwe muziek?

Dan moet je eens naar Tuneglue gaan. Als je op deze site de naam van een artiest intikt, krijg je een overzicht van artiesten die aansluit bij je smaak. Ook deze artiesten kun je weer "expanden" en zo ontdek je nog eens een nieuw bandje. Het is gebouwd op de engine van Last.fm, de site waar je je eigen radiostation kunt maken. Op het plaatje links ben ik begonnen met The Kooks en ik denk Lars kan beamen dat de expander aardig werkt.

2 comments:

Magnus said...

En gelukkig geen afslag richting Trijntje :-)

Willem Admiraal said...

Ik denk dat mijn criteria anders zijn dan de makers van dit expandertje. Het gaat mij niet echt om de hoeveelheid lawaai, geschreeuw, beats per minute of naam van de drummer (Bij Nirvana expandeert hij naar Foo Fighters, wat volgens mij, behalve Dave Grohl, niets met elkaar te maken heeft.

Wèl ongeloofelijk dat André Hazes erop staat. M

aar ik vind André mooi, en de Deftones ook. Om die aan elkaar te knopen, en dan te zorgen dat George Michael, Abba, The Offspring, Acda en de Munnik, Limp Bizkit, Nirvana, Mark Knopfler, Alannis Morissette en Marylin Manson er tussen staan.... ga ik een lekker tijdje zitten klikken....

Het is wel een goede site om de aanstoot te nemen ergens een keertje naar te luisteren.

Ik heb al een paar bandjes opgeschreven....