Sunday, April 01, 2007

Afscheidsfeest

Op passende wijze hebben we gisteren afscheid genomen van onze vrienden in Spanje. 50 liter bier, een paëlla met een doorsnede van een meter én een Fideua, de Catalaanse variant, maar dan met vermicelli i.p.v. rijst, moesten de feestvreugde verhogen. Al dient gezegd te worden dat de bitterballen en frikandellen met het grootste gejuich werden ontvangen. We zullen voor het einde van het jaar nog een weekend terugkomen, want van Willem en Irene, Carel en Christina, Walter en Anna en Desiree en Vincenç hebben we een retourtje naar Barcelona gekregen, inclusief huisvesting in de beste B&B van Sant Cugat. Wat een geweldig kado. Ik neem aan dat er nog een paar foto's volgen, maar de huisfotograaf heeft gisteravond in lichtelijk beschonken toestand het huis verlaten en is daar nog van aan het bijkomen.....

3 comments:

Anonymous said...

Beste Ronald,
Het was inderdaad gezellig, en aan de foto's is niet te zien in welke staat jouw fotograaf het huis verliet! Mooi te zien dat die catalaan-huiseigenaar stiekem iedere keer een kamertje inging om te de staat van zijn overgewaardeerde flat te checken!
Jammer dat je ons verlaat, je bent ondertussen een goede vriend geworden en ik hoop dat het je goed met jullie gaat in Alkmaar boven de rivieren.
Wat betreft het kado, je weet het, het, Ryanairbr/> van Eindhoven. Goedkoop en altijd vol! :) We kijken ernaar uit! Misschien kunnen we dat weer combineren met een frikandellenavondje in Amsterdam!!
Walter

Ronald Mol said...

We hebben er erg van genoten en wachten totdat Emirates vanaf Schiphol gaat vliegen om het ticket te verzilveren, want we begrijpen dat het beste niet goed genoeg is voor jou!

Anonymous said...

Overigens, ik lees net dat er 50 liter bier doorheen gegaan is, dat wil zeggen; 5 liter Willem, 0,5 Carel en 44,5liter ondergetekende! Fantastisch record!
Walter