Saturday, April 07, 2007

De nieuwe toet toet

De keuze is gemaakt en het is een Fiat Grande Punto geworden.

8 comments:

Willem Admiraal said...

Goed dat je om raad gevraagd hebt!

Ik hoop voor je dat ik geen gelijk krijg....

Ronald Mol said...

In ieder geval is je voorspelling met de Jeep (gaat niet stuk), ook niet uitgekomen, dus hopelijk zet die lijn zich voort.

Anonymous said...

Fiat? Dat is toch die failliete boedel uit Italië? Kreeg je uitverkoopkorting of zo?
Overigens leuk te zien dat je weer goed terecht bent gekomen! En je hebt zelf je kale vriend terug! Zo vergeet je ons snel!! ...Zie overigens mijn (dikke) kopie niet op deze foto...
AUDI Walter

Anonymous said...

....En geen bier of wijn! Dat zal je nieuwe rustige leven in Alkmaar wel weerspiegelen...!
Kus, Walter

Ronald Mol said...

@Wallie, ik loop tegen iedereen te vertellen dat we een MP3 speler op wielen hebben gekocht. Heeft een ingebouwde harde schijf van 8Gb en usb poort. Laadt vervolgens de muziek van je iPod en die hoef je dus ook niet meer mee te nemen. Blue&Me technologie, ontwikkeld met Microsoft. Kijk, dat vind ik nu leuk.

Willem Admiraal said...

Ontwikkeld door Microsoft en uitgevoerd door italianen.

Als ie het niet meer doet, uitstappen en weer instappen. Doet alles het weer....

Anonymous said...

@Ronald, ik kocht deze radio laatst voor 250€ bij good carradios online with special discount for Vallvidrera citizens .
Om mdaar dan ook nog een FIAT omheen te kopen, lijkt me en beetje overdreven!
WAlter

Ronald Mol said...

@Walter:
Blue&Me is een spraakgestuurd communicatie- en entertainmentsysteem voor toepassingen in de auto. Blue&Me is ontwikkeld door Fiat Auto en Microsoft en is gebaseerd op het Windows Mobile®-besturingssysteem voor de automobielindustrie. Blue&ME maakt het bestuurders mogelijk mobiele telefoons, digitale mediaspelers en andere persoonlijke elektronische apparatuur te integreren in autosystemen. Dankzij de toepassingen van Nuance voor spraakherkenning en tekst-naar-spraak kunnen SMS-berichten hardop worden voorgelezen en kunnen bestuurders met hun stem hun telefoon en mediaspelers bedienen.
Maar ja, dat kan die inbouwradio van jou waarschijnlijk ook......