Monday, October 06, 2008

De Europese competities zijn weer in volle gang en in Nederland belooft het dit jaar te gaan tussen FC Groningen en AZ. Helaas moet Ajax dit jaar vrezen voor degradatievoetbal. Dat de andere competities ook een beetje van slag zijn, blijkt wel uit de clubs die zich bovenin het linker rijtje hebben genesteld. In Duitsland staat Hoffenheim gewoon tweede, Hull City staat derde in de Premier League, Le Mans bekleedt de derde plek, in de serie A staat Udinese tweede en in Spanje doet Almeria leuk mee. Leuke ontwikkelingen, terwijl in Alkmaar voorzichtig de vlaggen van zolder worden gehaald....

3 comments:

Anonymous said...

Hoe leuk het nu ook lijkt uiteindelijk zal het grote geld zegevieren in het voetbal. Grote clubs kampen nog met de naweeen van de OS en het inpassen van weer nieuwe sterren.Opmerkelijk Barcelona-Atletico (de ploeg die PSV kansloos liet en onlangs een ongeboren vrucht contracteerde)
6-1!!

Ronald Mol said...

Helenio, natuurlijk ben ik het met je eens, maar elke grote club heeft wel eens een off year en waarom zouden de grote drie uit Nederland dat dit jaar niet hebben?

Anonymous said...

Ja, wees maar voorzichtig met de vlaggen, want een 5de plek is helemaal niets !