Tuesday, November 15, 2005

Update ADSL

Vandaag bericht gekregen dat Sant Cugat zó snel aan het groeien is, dat de krachtstroomverdeling die er voor zorgt dat ADSL bij de mensen thuis komt, het niet aankan........ Dit betekent dat alle Tiscali en Wanadoo klanten nu tijdelijk zonder ADSL zitten. Natuurlijk geldt dit niet voor Telefonica klanten. Overigens heeft de groei van ons dorp nog meer gevolgen. Zo is de bevolking van Sant Cugat al jaren sterk aan het groeien, zijn er meer brieven te bezorgen, maar zijn er geen extra postbodes bijgekomen. Hierdoor wachten wij soms 3 tot 4 weken op brieven uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Of komen DVD'tjes helemaal niet aan. En zeker niet als het regent. Nooit gedacht dat ik het ooit zou toegeven, maar wat is TPG Post toch een wereldbedrijf.

3 comments:

Willem Admiraal said...

Ja, ja, de Telefonicaklanten hebben inderdaad deze week wèl ADSL. Vorige week niet, en de week daarvoor, en de week daarvoor....

Anonymous said...

PTT in Nederland heeft het ook heel makkelijk en is verschikkelijk onrentabel in hun post-operatie. Klein vlak landje zonder groei, daar kan ik ook de post rondbrengen!
Maar blijf klagen, hier in Spanje geldt: "quien llora, no mama". Zoek dat maar een op in je SP-NL woordenboekje!
Walter

Anonymous said...

Sorry, het moet zijn: "quien NO llora, no mama!