Saturday, November 26, 2005

Wijnloods in Arenys de Mar

Als wijnliefhebber heb ik gisteravond een fantastische avond beleefd in Arenys de Mar. Andres had ons uitgenodigd om hier te gaan eten. Het restaurant zit op een onooglijk industrieterrein, maar als je de zaak binnenkomt blijkt dat je in een wijnwinkel binnenkomt. En wat voor winkel. Ogen komen je tekort, want niet alleen wijn, maar ook superdeluxe delicatessen zijn er te koop. Aan het eind van de loods ga je een deur door en kom je in het restaurant. Als je je gerechten hebt uitgezocht, ga je de winkel weer in en zoek je je wijn uit. Aangezien Andres ook een groot wijnliefhebber is, denk ik dat we term "als een kind in de snoepwinkel" kunnen vervangen door "een grote jongen in een wijnwinkel". Hyperventilerende toestanden.

2 comments:

Willem Admiraal said...

Ik heb ook zo'n herinnering aan een loods op het industrieterrein in Beverwijk. Huizenhoog gestapeld gele kratjes vol met Heineken flessies. Vlak daarbij was nog een snackbar die heerlijke frikandellen had. Badend in de mayo en curry met uitjes. Moet een zelfde ervaring geweest zijn als die van jou....

Anonymous said...

Wordt eens tijd dat je je vrienden, sorry, kennissen uit Barcelona meeneemt! Zij nemen jou toch ook mee naar fricandelletenten?