Saturday, April 29, 2006

Koninginnedag in Barcelona

Gisteravond hebben we alvast een voorschot genomen op Koninginnedag. Het consulaat heeft een geweldig feest georganiseerd en hoewel Willem van plan was om ons terug te rijden, kwamen we er na 15 minuten al achter dat het gezelligheidsniveau dusdanig hoog lag dat een taxi een betere optie was. Zo geschiedde. Omdat de a.s. moeders Sandra en Astrid een rustig avondje hadden gepland, had ik Bas meegenomen. Alle bekenden uit Barcelona waren er en Bavaria zorgde ervoor dat er genoeg tapbier was. Uiteindelijk eindigen dit soort avonden altijd kansloos en zo ook bij ons. In Bar Amsterdam, werd de avond afgepilsd en om half zes opende ik de voordeur weer. Vandaag sla ik even over.........

3 comments:

Willem Admiraal said...

Was inderdaad gezellig, en zaterdag nog niet eens overgeslagen.

Ronald Mol said...

Bikkel!

Anonymous said...

He boys, was gezellig, moet zeggen dat Anna en ik samen ongeveer net zoveel ophadden als de rest van de zaal. tenminst dat gevoel hadden we de volgende morgen toen Jan en Emma om 0730 ontbijt opeisten.
Het is weer duidelijk dat de boys het duidelijk nog niet verleerd zijn ondanks de grote (drank)leegte van een paar maanden, veroorzaakt door Ronald's superdiëten. Je zag er overigens stralend uit, vriend!
Walter