Wednesday, March 05, 2008

Kindervrienden

Als kind keek ik graag naar J.J. de Bom, voorheen "de kindervriend". Bij ons om de hoek zit een kinderwinkel waar de eigenaren ronduit een hekel aan kinderen moeten hebben. Toen een bekende laatst met haar tweeling, inclusief dubbele kinderwagen bij de winkel kwam, werd ze tegengehouden met de opmerking: "Dat moesten we maar niet doen." Weg dubbele omzet dunkt me. Vandaag wil ik V&D binnenlopen, waar je om binnen te komen, twee onhandige deuren door moet. Onhandig als je een wagen met kind de winkel in probeert te krijgen. Nu kwam er aan de andere kant net iemand aan die mij kon helpen om de deur even open te houden. Toen de vrouw mij zag, met kind, liep ze snel naar de andere kant om mij niet te hoeven helpen. Bleek het de eigenaresse van de kinderwinkel te zijn. Met stomheid geslagen keek ik de knot na, iedereen in Alkmaar weet nu wel over wie ik het heb. Ik stel een algehele boycot voor. Vandaag ook nog even de oud collega van Olga Commandeur op TV gezien en ik kan er niets aan doen, maar; ik geloof hem!

4 comments:

Anonymous said...

Viespeuk !

Anonymous said...

Het ligt niet erg voor de hand dat iemand onschuldig voor het in bezit hebben van kinderporno vervolgd en veroordeeld wordt. En mocht dat onwaarschijnlijke feit zich al voordoen dan zal de ten onrechte beschuldigde zich tot in hoogste instantie verweren ! Conclusie: Karl heeft wel degelijk kleine nootjes gekraakt!

Ronald Mol said...

Mooie woorden, echter geschreven door iemand die niet zo computervaardig is. Volgens mij ligt daar namelijk het probleem, in het programma Limewire. Maar, ik weet niet wie je bent, dus waar reageer ik eigenlijk op....?

Magnus said...

Rechters en een Officier van Justitie kunnen hier in Nederland wel mee wegkomen ...

Klassejustitie noemen ze zoiets geloof ik !