Sunday, March 28, 2010

Genieten in Alkmaar

Vanmorgen bedacht ik me dat het heel erg lang geleden is dat ik zo intens genoten heb van de goals van een voetballer als gisteravond. Dat heeft deels te maken dat de amusementswaarde van AZ-Heracles gewoon erg hoog was. Heracles heeft een uitstekend team en AZ speelt bij vlagen weer superieur. Het lijkt me dat Lens mee gaat naar Zuid Afrika als stand in Robben. Of is de wens de vader van de gedachte?

4 comments:

Magnus said...

Ja.

Ronald Mol said...

Want?

Magnus said...

Niveau is nu nog veel te hoog gegrepen voo hem. Uitblinken tegen Heracles is iets anders dan een interland tegen granieten kerels uit Ivoorkust.

Neem Stijn Schaars. Kon het op de training van Oranje al niet bijbenen en deed voor spek en bonen mee in de daaropvolgende interland tegen Ierland. En dat was slechts een vriendschappelijke interland.

Oh ja, misschien bijzaak, er zijn gewoon genoeg betere spelers beschikbaar voor het Nederlandse elftal.

Jongen voor de toekomst als hij met beide benen op de grond blijft staan en naar een echte voetbalclub in Amsterdam komt.

Arrigo Sachi said...

Deze jongen is een eigenwijs huftertje met exeptonele kwaliteiten . Slechts weinig trainers weten uit hem te krijgen wat er in zit . Vertrouwen is the keyword ! Mario Been heeft het laten zien en nu doet Dicky het ook . We gaan nog veel horen van mr Lens .