Sunday, February 05, 2006

Last.fm

Dit is te mooi om waar te zijn. Eindelijk een internet radio station dat werkt. De zender Last.fm, zorgt ervoor dat je je eigen radiostation kunt maken en online beluisteren. Ik weet dat er meer sites zijn die dit doen, maar dit werkt wel héél erg makkelijk. Niet alleen kun je alles te weten komen over je favoriete artiesten, maar ook kun je luisteren naar het radiostation van je vrienden. Ik ben om!

4 comments:

Magnus said...

Zo'n zender heb ik al een tijdje, pandora.com. Of heb je dat gemist op mijn blog ?

Magnus said...

Zal het van de week even uitproberen. Vind dit soort sites altijd wel leuk om te ontdekken !

Ronald Mol said...

Heb ik gemist inderdaad, maar vergelijk ze eens. Pandora is inderdaad de moeite waard, maar ik vind Last.fm iets gebruiksvriendelijker. Wat is erg leuk vind is de optie om een favoriete band in te vullen en vervolgens komt de top 100 met vergelijkbare bands.

Ronald Mol said...

Anna-Maria, natuurlijk ben ik veel te lui om zelf een radiotstation te maken. Bij Last.fm. vul je gewoon een paar favorieten in en vervolgens stelt het programma een lijst met favoriete muziek samen. Zit op dit moment bijvoorbeeld naar "You never give me money" van de Beatles te luisteren, terwijl het volgende nummer van Beck is. Aanrader.