Wednesday, March 29, 2006

Qooqle

Voor iedereen die af en toe vermaakt wil worden met een leuke video, is er Qooqle. Typ bijvoorbeeld een Thiery Henry in en je kunt zien waarom de mensen hier in Barcelona zo blij zijn dat hij volgend jaar waarschijnlijk hier speelt. De lente heeft ook gezorgd voor een ander uiterlijk van de blog. Rustig voor het oog met een klein beetje flash technologie.

4 comments:

Anonymous said...

Hallo zeg, nou weet ik niet of het aan mij ligt, maar wat een vreselijke kleuren op deze blog! En de configuratie is helemaal weg (op mijn Firefox. Ik zou maar snel teruggaan naar je oude kleuren, want nu lijkt het net een herfst storm!!!! Of heeft deze cambio te maken met een hormonale verandering in huize Mol? Rustig aan, Ronald, over een paar weekjes begint het pas écht!
Walter

Ronald Mol said...

De enige die de vooruitgang in de weg staat, is degene die de vooruitgang in de weg staat.

Anonymous said...

Vooruitgang? Met deze fluorizerende blauwe hypnotizatie speelde ik al toen jij nog pascal aan het oefenen was, mannetje!
Ik moet nu meer clicken om een comment te kunnen schrijven, betaal meer stroom aan een fluorizerend scherm, en heb al een afspraak met mijn therapeut om me rustiger te krijgen. Is dat vooruitgang?
Sluit je nu aan en stem voor de ouwe stijl bij: www.wijwillenronaldsouweblogweerterug.es

Walter

Ronald Mol said...

Bij voldoende stemmen wil ik e.e.a. overwegen.